wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Oprogramowanie2 » Wapro ERP3 » Asseco Wapro WF-Mag BIZNES Sprzedaż i Magazyn Windows 3 Stanowiska4
NowośćPolecamy

Asseco Wapro WF-Mag BIZNES Sprzedaż i Magazyn Windows 3 Stanowiska

Dostępność: Mała ilość

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Przesyłka kurierska - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena brutto: 1 299,00 zł

Cena netto: 1 056,10 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

• Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
WAPRO Mag wspomaga wszystkie aspekty działalności handlowej firmy

Zarządzanie magazynem - prowadzenie ewidencji towarowo-wartościowej oraz zarządzanie gospodarką magazynową firmy. Szereg narzędzi do pełnej automatyzacji pracy osób obsługujących magazyn.

Zalety programu WAPRO Mag

Obsługa JPK
WAPRO Mag współpracuje z bezpłatnym modułem WAPRO JPK, umożliwiając składanie deklaracji w formacie Jednolitego Pliku Kontrolnego.

Efektywniejsza sprzedaż
Program umożliwia szybkie i wygodne prowadzenie sprzedaży i fakturowania oraz obsługę transakcji handlowych zarówno w walucie krajowej jak i w walutach obcych.

Większe zyski
Automatyzacja pracy w dziale handlowym pozwala pracownikom skupić się na prowadzeniu sprzedaży, pozyskiwaniu nowych klientów i ich wygodnej obsłudze.

Eliminacja błędów
Automatyzacja prac i wbudowane mechanizmy kontrolne aplikacji znacznie zmniejszają ryzyko popełnienia błędów zarówno w ewidencji magazynu jak i w sferze handlowej.

Sprawniejsza wymiana danych
Współpraca z pozostałymi aplikacjami WAPRO ERP ułatwia kontrolę i zarządzanie firmą, a wielofirmowość usprawnia zarządzanie nawet rozbudowaną siecią sprzedaży.

Łatwiejszy rozwój
WAPRO Mag umożliwia łatwy rozwój firmy pozwalając na prostą rozbudowę o nowe stanowiska, oferując bardziej rozbudowane warianty, a także umożliwiając łatwe tworzenia nowych funkcjonalności.

alt

Szczegółowy opis możliwości według wariantu http://www.wapro.pl/wapro/sprzedaz-magazyn#tabs1

• Wapro MAG Opis Szczegółowy WAPRO Mag wspomaga wszystkie aspekty działalności handlowej firmy Zarządzanie sprzedażą - wspieranie i automatyzacja wszystkich procesów zawiązanych z transakcjami sprzedaży (ustalenia cenników, realizacja zamówień i wystawianie dokumentów, raporty z przychodów, zysków i rentowności) Zarządzanie magazynem - prowadzenie ewidencji towarowo-wartościowej oraz zarządzanie gospodarką magazynową firmy. Szereg narzędzi do pełnej automatyzacji pracy osób osbługujących magazyn. Zarządzanie relacjami z klientem CRM - zarzadzanie zadaniami, kontaktami oraz korespondencją z klientem z wykorzystaniem wbudowanego programu pocztowego e-Poczta Moduł finansowy - umożliwia pełną kontrolę finansów firmy oraz rozliczeń z kontrahentami, wspierając przy tym operacje e-przelewów.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
Asseco WAPRO Gang Kadry i płace BIURO/PAKIET 100